25 Ocak 2010 Pazartesi

niye ben?

kilo aldırıcı osmanlı iksiri varmış.nasıl yani???!!!sağlık problemleri olanları tenzi edirek söylemek isterim ki yiyecek bu kadar güzel ve zararlı şey varken insan nasıl kilo alamaz.ver bak benim yanıma o kilo almak isteyenleri 2 ayda en az 5 kilo garanti. :)))

kilo almak istiyorum ama alamıyorum diyenlere uyuz oluyorum.nasıl alamazsın kardeşim?akşamları tv karşısında 2-3 paket çeşitli aromalarda cips,koca bir kase patlamış mısır,bir kase çerez veya çekirdek,1 paket gofreti ye bak nasıl kilo alıyorsun.gün içinde sıkı sık ve çok çok besleneceksin.zavallı bense sık sık ve az.üstelikte tadı güzel ve zararlı olan şeylerin hepsi yasak.şu an evde yalnızım ve bu satırları yazmasam elim hemen masanın üzerinde duran hanımeller çokodamlalıya gidecek biliyorum.bisküvisi kıtır kıtıt,içindeki çikolata taneleri ise ağızda eriyor.mmmm....yo yooo şeytan beni kandırmazsın.geçecek bu günler biliyorum.atacağım tüm o zararlı kilolarımı.o zamana kadar çevremde zayıf ve her istediğini yiyen yine de kilo almıyorum diyen kimseyi görmek istemiyorum.yok efenim 1 kilo ekmek kadayıfını bir oturuşta yermiş de yine de hiç kilo almazmış.neden herkese şapır şupur da ben gibi kullarına yarabbi şükür?

1 yorum:

  1. Var var valla var, allah onları şanslı yaratmış, metabolizmaları motor gibi işliyor. En yakın arkadaşım buna örnektir. İkimiz de 45 kiloyduk tanıştığımızda, o şimdi 55 kilo, beni sorma artık. Üstelik benden çok yer, kader utansın ne yapalım:))

    YanıtlaSil