19 Aralık 2009 Cumartesi

insan en çok kime kızar,kime öfkelenir ve kimden nefret eder.ben kendime kızıyorum,kendimden nefret ediyorum.sürekli olarak birşeyleri ertelediğim,kilo verememek için sürekli bahaneler yarattığım,kişisel bakımımı ihmal ettiğim,kabuğuma kapanıp kaldığım için kendimden nefret ediyorum.her şey için bir bahanem bir erteleme sebebim var.o kadar iyi bahaneler buluyorum ki kendimi çok güzel ikna ediyorum.en büyük düşmanım kendimim.bugün küçücük oğlum bile benimle şişman olduğum için dalga geçti.ama ben bunu hakediyorum.kendim için hiç bir şey yapmıyorum.hayatım için hiç bir şey yapmıyorum.akıntı beni sürüklesin diye öylece durmuş bekliyorum.ancak otur ağla sen.sanki ağlayınca bir şey değişiyor.kimsenin umurunda bile değilsin kızım sen.sen kendinin bile umurunda değilsin.

2 yorum:

  1. :( deme oyle kendinle mutlu olmaya calis ben de Japonya`da 10 kilo aldim beni mutsuz ediyor ama kendimi kaybetmiyorum :(

    hadi gul kendine

    Sen cok degerlisin!

    YanıtlaSil
  2. Farkındalık çok önemli sen farkındasın yanlışlarının. O halde düzeltmek için gerekli olan ilk şey hazır demektir. İkinci adım bir yerden başlamak. Bunun için de en iyi zaman şimdiki zamandır deyip başlayabilirsin ve eminim ki başaracaksın.

    Sevgiler

    YanıtlaSil