6 Ocak 2011 Perşembe

postacı geldi

Bugün söylendim ya kendime acıdım ya biraz, ama mutlu olmayı seçtim ve bu seçimim yanıtsız kalmadı tam 6 tane daha yeni yıl kartım geldi, kaldı 13 :))

- Şuşu benim için bir yeni yıl perisi göndermiş, dileklerimi gerçekleştirsin diye,
- Serrose ayı Vini'yle bal gibi bir yıl geçirmemi dilemiş,
- Favori çizgi film kahramanım Ratatuy (böyle yazılmıyor biliyorum) Zeren bana bir noel baba göndermiş,
- Ben planlar yaparken hayatın karşıma çıkardığı insanlardan Burcu kendi elleriyle yaptığı bir kardan adam yollamış, neyse ki yolda erimemiş,
- Pofidik şeker'den bol kalpli, şekerli bir kutlama gelmiş,
- Mavi Balon'un sarı zarflı kartı odama güneş gibi girmiş,

bu tutmuş, bu pişirmiş, bu yemiş. Bu günlüğün yazarı az önce kocaman bir simiti beyaz peynir ve çay eşliğinde hüpletmiş.

4 yorum:

  1. Şimdi ben girecem kendime acıma triplerine, Şuşu yok, Serrose yok, Burcu yok, A-H yok, Sünter külli yok, Aslı yok. Bunların hepsi var da yok. Başlayacam postasından, bugün izlediğim fimdeki bütün küfürler kartlarımı yokedenlere gitsin. Yazık ayol insanlar onca uğraşıp yolladılar, niye yollarda zebil oldu bu kartlar. Kararlıyım gelene kadar ağlıyacam:)))
    Simit, çay, peynir için afiyet olsun canım, ben yemiş kadar oldum. Kendini kötü hissediyorsan hiç başlama zaten diyete, zira çok kanlı bir süreç bu. Ben 3 gündür sürünüyorum, hayvansal protein 3 gün yasak, yosun gibi zepze yemekten tiskindim imanıma:)))

    YanıtlaSil
  2. Ohh sonunda bir karttan haber geldi çok sevindim !
    Leylak dalı halbuki ilk senin kartını yollamıştım :(

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel değil mi posta kutusunda kartlar mektuplar bulmak? Seni de www.postcrossing.com'a üye yapmış mıydık acaba? Dünyanın her tarafından bir sürü değişik kart gelsin istersen...

    YanıtlaSil
  4. erimeden gelmiş ya çok mutlu oldum canım ya :))

    YanıtlaSil