31 Ocak 2011 Pazartesi

parti fikirleri aranıyor

Cumartesi günü oğlumun doğum günü ve ben ona 6. doğum gününde çok güzel, unutamayacağı bir parti vermek istiyorum.

Yardıma ihtiyacım var. Parti fikirleri istiyorum. Haydi lütfen bana yaratıcı fikirler verin.

Unutulmaz bir 6. doğum günü partisi yapalım.

3 yorum:

  1. Kara Kitapcığım, biz doğum günü kartlarını birlikte hazırlamıştık kızımla çok hoşuna gitmişti. Doğum günü diyince aklına hep kartlar geliyor. Bir de pasta, her pasta görüşünde doğum günüm mü diye soruyor. Bunlar bildiğin şeylerdir gerçi ama ne kadar kalabalık olursa o kadar güzel oluyor onlar için, şimdiden kutlayalım oğlunun doğum gününü.

    YanıtlaSil
  2. Biz korsan partisi yapmıştık 6. doğum gününde. Üzeri folyolarla kaplı mukavvadan kılıçlar, fon kartonundan şapka, göz bandı, kemer, dürbün. Sonra onlara minik resimlerle ip uçları verdiğim hazine avı vardı. En sonunda bir kap içinde şekerler ve sürpriz yumurtalar bulmuşlardı. Çok eğlenceli geçmişti. (Ha boş kola şişelerinin ucuna koyarak dağıtmıştık toprakla kirlettiğimiz davetiyelerimizi:)

    http://metebilge.blogspot.com/2006/03/doumgn.html

    Bu da sonraki sene kızılderili partisinden.
    http://metebilge.blogspot.com/2006/03/iyi-ki-dodun-metehan.html

    YanıtlaSil
  3. Bende fikir cok ama Cumartesine yetismesi zor olabilir.
    Kizimin 6. dogum gununde 3 tane buzdolabi kolisinden sato yaptim. Kiz, erkek hepsi bayildi. Ayni satoyu onumuzdeki ay oglumun dogum gununde kullanma niyetindeyim. Kizlara yuz boyamasi, tirnak boyamasi, cay partisi ve elisi yaptirarak oyalamistim ama erkekler icin daha hareketli birseyler bulmam gerek Aklimda sunlar var:

    Hazine avi evin altini ustune getirse de, cok keyifli.
    Muzikal sandalyeler de eger sakin bir grupsa eglenceli olabilir ama agresif cocuklar varsa, itis kakis tatsiz olabiliyor.
    Balon patlatmaca, her cocugun bilegine bir balon bagliyorsun, birbirlerinin balonlarini ustune basarak patlatiyorlar. En sona kalana odul veriliyor.
    Diger bir oyun da ipe dizilmis kurabiye yada donut gibi yemesi kolay birseyi elleri bagli yedirmek. Once bitiren kazaniyor.
    Baska populer bir oyun Pass the Parcel. Basit hediyeleri kat kat gazete kagidina paketliyorsun. Daire seklinde dizilmis cocuklar paketi muzik caldikca elden ele geciriyor. Muzik durunca bir kati aciyor. Eger birsey cikarsa o hediye onun oluyor. Muzikle birlikte tekrar paket dolasmaya basliyor. En son hediye cikana kadar devam ediliyor.
    Parti konsepti her ne ise, onunla ilgili bir elisi yaptirmayi dusunuyorum. Kiziminki prenses partisiydi, prenses taci yaptilar. Oglaninki ne olur bilmiyorum ama super kahraman olursa kagit maske yapilabilir, korsan olursa tuvalet kagidi rulosundan durbun yada kagittan papagan yaptirilabilir.
    Cocuk sayisi azsa kurabiye suslemesi yaptirabilirsin.
    Okuma yazma biliyorlarsa, ona yonelik bazi oyunlar da bulunabilir belki.
    Kolay gelsin. Simdiden iyi ki dogdun diyorum kucuk adama.

    YanıtlaSil