4 Ocak 2011 Salı

mutluyum ben


Evvet kıskançlığım işe yaradı. :)) Nihan'ım burdaki çizimini bana uyarlayıp banner olarak göndermiş, ben de yeni yılda yeni tema diyerek içimi en kıpır kıpır eden, beni neşelendiren rengi seçip temamı değiştirdim. Kararlıyım bu yıl, mutlu olmayı seçiyorum.
Sabahtan beri internet berbat olsa da, hiç bir blog doğru düzgün açılmasa da açılanlara yorum yazılmasa da dışarda simsiyah bir gökyüzü ve delice yağan bir yağmur olsa da sabah uyanamayıp işe geç kalsam da yılbaşı akşamı arkadaş Leylak Dalı'nın Pino'ya imzalatıp gönderdiği kitabın da içinde bulunduğu oğlumun hediyeleri olan poşete bir bardak kırmızı şarabı dökse de minik bıdığım gül hastalığı olsa da eşim dün cep telefonunu çaldırsa ve ailesiyle tartışsa da evimin heryeri her yerde olsa da ben bir türlü ders çalışmaya başlayamasam da yine de mutluyum.

Mutluyum ben, gönlümün yaşadığı şehirde hiç görmesem de yüreğime dokunan bir dostum olduğu için. Mutluyum ben, içimde inanılmaz bir huzurla başladım bu yıla ve ilk defa bu kadar sevgi dolu hissediyorum kendimi.

İnce ruhlu Leylak Dalı da ayıracımı yapacak, biraz terbiyesizliğim için azarladı örtmenim ama kıyamadı bana. :)) Kartpostal etkinliğimizdeki kartlarım da geliyor, ama bir çoğu henüz elime ulaşmadı. Kartpostallarım için çikolata kutusunu kaplayıp bir kutu yaptım kendime, açıp açıp ara ara gelenleri seviyorum. İçim mutlulukla doluyor.

Eeee Şuşu, Pino ve Göksu bekliyorum ama! İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci.

7 yorum:

  1. sen mutlu ol canım yeter ki. sarıldım çooook

    YanıtlaSil
  2. ne guzel mutlulugun daim olsun :)
    bu arada kiskanclik yapilacak yeni adresi buldum o zaman, yandin Nihan :))

    YanıtlaSil
  3. Aferin aferin, çok tuttum bu Kara Kitabı, rengi karadan griye mi dönmüş ne, hata gitgide açılıyor. Çok sürmez ak pak olur. Davşan yılı yarayacak sana, devam devam. Mühim değil dökülsün şarap Pino burada bi dene daha imzalatırız:))

    YanıtlaSil
  4. Banner cok güzel olmuş :))ben de mi kıskansam acaba:)) bu arada bende kart gondermiştim ama kötü birşey geçirmek istemiyorum ptt dağıtıcılarına :)) sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Ohooo! Kara Kitap, iş mi sizin yaptığınız yani.
    Adı üstünde kara kara yazılar yazacağınıza beyaz bir sayfa açtınız öyle mi dünyanıza:)
    Tamam... Ben dedim ya herşeyi iyi görüyorsak bulutlara değin uçalım.. Ayaklarımız değmesin yere.. Havalandıkça havalanalım.. Tam o haldesiniz ya... Uçun uçabildiğinizce... Hep böyle olmayacağını unutmayın ama... Arada illa ki değdirileceğiz yere. İşte o zamanda abartıp dolanalım diplerde ne olacak ki.. Herşey bizim için değil mi? Şimdi siz bu güzel hislerin kıymetini bilin ve dağıtın güzelliklerinizi hepimize:)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. yeni teman harika olmus, bu gri gune inat, civil civil :))

    YanıtlaSil
  7. Oh be! Seni mutlu görmek ne güzel. Ben de mutlu oldum o an.

    YanıtlaSil