10 Mart 2010 Çarşamba

kitaplarım


dün demiştim ya yeni kitaplar aldım diye serap neler aldığımı sormuş ben de zevkle yazıyorum.


ağaçkakan-tom robbins


-şu an başucumdaki kulenin içindeki kitaplardan biri de tom robbins'in parfümün dansı kitabı.okuması çok zevkli bir kitap o yüzden bir tane de tom robbins kitabı almaya karar verdim ve ağaçkakan'ı seçtim.parfümün dansı yapacağım okuma listemde ilk bitirilecek kitaplardan olacak.


genesis-bernard beckett


-daha önce hiç okumadığım bir yazar.konusu ilginç geldi.umarım hayalkırıklığı yaşamam.ben de kendimi sorguladığım için insanın geçmişini sorguladığı bir kitabı eğer yazarın dili sıkıcı değilse seveceğimi düşünüyorum.


ışığı arayanların karanlık yanı-debbie ford


-şu an debbie ford'un gölgenin sırrı kitabını okuyorum.daha önce de doğru sorular isimli kitabını okumuştum.kafamda dan dan diye biryerlere vuran nadir kişisel gelişim kitaplarından.o yüzden bu kitabı da aldım.


şimdi'nin gücü uygulama kitabı-eckhart tolle


-geçmiş ve gelecek arasında sıkıştığım ve şimdiyi yaşamyı bir türlü beceremediğim için okuyup ugulamaya çalışacağım işe yarar ve uygulanabilir bir kitap olmasını diliyorum.


yerdeniz büyücüsü yerdeniz 1-ursula k.le guin


-ben bu hatun kişiyi niye daha önce okumamışım diyorum.başucumdaki kulede marifetler var. :)))


çiçek açmış genç kızların gölgesinde-kayıp zamanın izinde-marcel proust


-okuyunca fikrim olacak,ama çok güzel şeyler hissediyorum.en çok merak ettiğim kitap.


kürk mantolu madonna-sabahattin ali


-güzel bir aşkı özleyen aşkın artık alışkanlığa dönüştüğü evli kadınlar grubuna dahil biri olarak güzel bir aşk öyküsü okumak istiyorum.umarım hayal kırıklığı yaşamam.


momo-michael ende


-çocuk kitapları okumayı severim.zihnimi dinlendiriyorum.hem kütüphanede bulunması için hem de okumak istediğim için aldım.malum geleceğe yatırım yapmak gerek.benimki de kitap yatırımı. :)))


işte hepsi bu.şimdi planım komidinde yemek takımının bulunduğu dolabı boşaltıp oraya okuduğum kitapları alıp,kütüphanede okumadıklarımı gözümün önüne çıkartıp onları okuyup bitirene kadar yeni kitap almamak.


bu aralar yine depresif olduğum için kendini tanıma kitaplarına öncelik veriyorum.bu arada sınava da çalışmam gerektiği için akşamları saat 10'dan sonra kalan vaktimi iyi değerlendirmeliyim.hoş bugünlerde iki sayfa okuyup sonrası hemen uyuyorum.üzerimde bir ağırlık sorma gitsin.neredeyse bir aydır hiçbir kitabımı bitiremedim.casanova,stendhal ve tolstoy'un hayatını anlatan stefan zweg'ın kendi hayatının şiirini yazanlar kitabını okuyorum.casanova bitti stendhal'a geldim takıldım kaldım.


belki beni çözer,ruh halime de iyi gelir diyerek ve daha önce almamış olmama şaşarak orhan veli'nin şiir kitabını aldım onu okuyorum ara ara.bir de salvador dali'yle ilgili bir kitabım var.dedim ya kule büyük empire states olmadan biraz temizlenmeli ve sıraya koyulmalı.


anladım ki ben güneş enerjisiyle çalışıyorum. :)) güneş yok bende de enerji yok.akşam evde kenara koyulmuş bir kukla gibi hiç kımıldamadan duruyorum.güneş çıksın artık.yoksa ben tembellikten koltuğa yapışacağım.

1 yorum:

  1. haşet kitapevi (altıparmakta) bir ay sürecek olan tüm ürünlerde yüzde elli indirime başlamış geçen hafta. ben dün bi operasyon yaptım şahsen !, herşeyi toparlıyorsun kasaya geldiğinde hesaplanan tutarın yarısını ödeyip çıkıyorsun :) kırtasiye ürünleri de dahil üstelik. oğluşa çok şey bulacağın bir de 2. katı var.
    yalnız hiç bir düzen yok, insanın başı dönüyor ! ne yayınevine göre, ne türe göre, ne yazara göre, çorba gibi :)
    akşam 21.30 a kadar açıklarmış, bilgin olsun.

    YanıtlaSil