3 Kasım 2009 Salı

10.11.2009 da başlıyoruz.Wan Münüt 20:00

" Sesimizi çıkartmıyoruz, korkumuzdan çıkartmıyoruz, çünkü polis devleti ve yargı artık laikleri, cumhuriyetçileri, Atatürkçüleri topluyor... İşi olan, çoluk çocuğu olan, devlet dairelerinde çalışan, hapis ve işkenceye dayanamıyacağını düşünen veya sağlık nedeniyle işkenceden sağ çıkamıyacağını düşünenler, sessiz kaldılar... Ama bu eyleme katılmamanız için hiç bir sebep yok... Unutmayın, unutturmayın, hatırlayın, hatırlatın ama 10 Kasım'dan itibaren her akşam saat 20 de evdeki tüm lambalarınızı söndürün... Daha etkili olması için, söndürmeden önce tüm ışıkları yakın ve saat 20 de hepsini söndürün... Bir kaç dakika sonra da yine tüm lambalarınzı yakın, zamanla gerekmeyenleri söndürürsünüz..Lütfen dostlar, arkadaşlar, lütfen bu eyleme katılın.... Şeriatın karanlıklarına gömülmeden biraz ses çıkaralım..."


"Susurluk için 1 Dakika Karanlık" eylemi o dönemin hükümetine ses getirmişti. Şimdi de ATA'mızın ölüm yıl dönümünde böyle bir eylemin ses getirmesi, ERGENOKON adı altında AYDINLARIMIZI, ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCEYİ ve ULUSUNU SEVENLERİ İÇERİ ALAN ZİHNİYETE KARŞI DUR DEMENİN ZAMANIDIR...


10 KASIMDAN İTİBAREN HER AKŞAM 20:00' da 1 DAKİKA LAMBALARIMIZI KARARTIYORUZ ...«AK Parti» mi, yoksa «Adaletten Kaçanlar Partisi» mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder