28 Temmuz 2010 Çarşamba

kitap can'dır

bugün saat üçe kadar dışardaydım.işyerine geldim ki ne göreyim kitaplarım gelmiş :))) üşenmedim bu kez hepsini yanyana dizip bir fotoğraf çektim.çünkü hayallerimden birini gerçekleştirdim. :))




şu yana yana duran güzel kalplere bakar mısınız! küçükken bir arkadaşımın can çocuk serisinden seri şeklinde kitapları vardı.kütüphanenin bir rafı yanyana dizilmiş kalpli kitaplarla doluydu.istesem belki okumam için verirdi, ama hiç istemedim.çok özenmiştim ona.elime alır ve dokunursam o kitaplara bir daha geri vermek istemem gibi gelmişti.o yüzden hiç birini okumamıştım o kitapların.çocukluğumun geçtiği yerlerde öyle set şeklinde kitap satan bir kitapçı yoktu,olsaydı da kimse bana o kadar çok kitabı aynı anda almazdı. neyse geçen gün idefix'de can yayınlarının setlerdeki %40 indirim kampanyasını görünce mutlaka bir set almalıyım dedim.önce biraz kararsız kaldım,okuma zevkine ve bilgisine güvendiğim leylak dalı'na danışma hakkımı kullandım ve işte bu güzelleri aldım.

roald dahl seti :))


hem böylece can çocuktan da bir sürü kitabım olmuş oldu.hi hiii! :)) ilk fotodaki kitaplar da kitapyurdundan.tatilde okumak için ince ince seçtim.dukan diyeti'ne de tatil dönüşü okuyup başlamayı düşünüyorum.tatile ne zaman çıkacağım henüz kesinlik kazanmasa da tek eksiğim yeni bir bikini. turkuaz ve kahve tonlarda güzel bir bikini arıyorum.ondan sonra uzanmışım kumsala hayat damlar içime şarkısına başlayabilirim.
bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik, bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik şiiri geldi aklıma.ben de çocuklar gibi şenim.
kitaplarım çok güzel değil mi?:))))))))))))))))))))))

6 yorum:

  1. İyi okumalar şekercim, keyifle. İstediğin bikinin sırtında kumsala uzanarak düşlediğin gibi. Roald Dahl serisini önerdim ama çoğu çocuk kitabı imiş yahu. Neyse oğlana yarar hem sen de okursun. ama ben büyükler olan kitaplarının hepsini okumuş ve çok sevmiştim, umarım sen de seversin.
    Birhan Keskin görüyorum ki harika.
    Sefan olsun ne diyeyim:))

    YanıtlaSil
  2. Kitap candır can:)
    İyi okumalar...:)

    YanıtlaSil
  3. kitaplar da şahane, sen de şahanesin :)

    (teşekkür mailim geldi mi)

    ben önümüzdeki hafta izinliyim. erdekte olucam. brooklyn çılgınlıklarına başladım.
    bikini deme bana :) hala istediğim gibi bir bikini bulamadım ben de :) eskisiyle idare ediyorum gittiği yere kadar :)

    YanıtlaSil
  4. Ay ne güzel ne güzel! Bol kitaplı günler olsun. Sevgili Tezer Özlü'yü anmak da güzel oldu, yıllar sonra...

    YanıtlaSil