1 Ekim 2009 Perşembe

geceyarısı

saat geceyarısına geliyor.haftaya izmir'e gideceğim için (yihuuu çok mutluyum.izmir'i çok seviyorum) annemlere götürmek üzere artık giymediğimiz kıyafetleri ayırdım.bu arada kışlıkları da çıkardım.ama çok yoruldum.yorgunluktan uyuyamıyorum yani.koskoca bursa'da oğluşun küçük gelenlerini ve bizim artık giymediklerimizi verecek kimse bulamadım.kızılay hafta içi bizim çıktığımız saatte kapalı.hafta sonu da cumartesi günü saat 11'e kadar çalışıyorlarmış.yerel gündem gelip evden almıyormuş.e ben de götüremiyorum.yeni yeni giyisiler bodrum bekliyor.zaten oğluş her sezon yenileniyor.bakalım 2009 sonbahar-kış kreasyonu için neler alacağız.gerçi dayımın kızı oğluna küçük gelen kıyafetlerin br kısmını yollamış.yani bu sene daha az para harcanacak.ne demiş atalarımız "çocuğun yediği helal,giydiği harammış" doğru valla.bıdığın boyu uzamış geçen yılki eşofmanların hepsi kısa geliyor.hepsini yenilemek gerek.

ben giyisi tepeciklerinin arasında kaybolmuş ve allah'ım bu kadar çok giyisi var,ama giyecek doğru düzgün birşey yok diye söylene söylene görevimi yerine getirirken küçük bey ayak altında dolaşmasın diye onu da tv karşısına oturttum.jetix'de power rangers,transformers gibi çok yararlı (???)çizgi filmler izledi.jetix aslında benim sevdiğim bir kanal değil ben disney chanel'cıyım.ama erkek çocukları bu jetix'e bayılıyor.gerçi çoğu zaman tvnin fişini çekip aaa televizyon bozulmuş annecim numarasıyla oğlumu hayata döndürme çabası veriyorum ama kreşten gelince biz gelene kadar dedesigilde (bu -gilde ekine bayılıyorum) gözünü ayırmadan çizgi film izliyor.nerde eski güzel çizgi filmler.şimdi hepsi bir garip.cartoon network dekileri ezberledik zaten. ben ten, samuraı jack, foster'in hayali dostları...içinde canavar olmayan bir tane çizgi film yok.ben şirinleri özledim ya.neyseki ara sıra tom ve jerry'i yayınlıyorlar.eskiden de yumurcak tv izliyorduk.orası daha iyiydi.daha güzel çizgi filmler vardı.cartoon network'e geçtiğimizden beri daha bir asi söz dinlemez oldu.ama benim de takip ettiklerim ve sevdiklerim var.jonny bravo!!! izlemediyseniz mutlaka izleyin.çok eğlenceli.

neyse gece gece yaptığım çizgi film yorumlarım sonrası artık uyumalısın yoksa yarın işte uyuklayacaksın diyen içimdeki kuralcı cadının sözünü dinleyip (çok cadıdır çünkü) yatağıma gidip, koca yatakta yayıla yayıla yatıyorum.iyi geceler.umarım güzel bir rüya görürüm.

rüyamda belki istediğim kitabı görürüm.bu aralar neye taktım biliyor musun günlük.kara kitap'ın 1990 yılındaki ilk baskısını bulup almam lazım.şimdi ben bunu kafaya taktım ya.bulana kadar bana huzur yok.ama şöyle az yıpranmış olmalı.bursa'da bulabileceğimi hiç sanmıyorum.acaba izmir'de çarşıya gitmeye fırsatım olur mu?oraya da 2 günlüğüne gidiyorum.çarşıya gidince annemler surat yapıyor.ben izmir'e gidince dolaşmak istiyorum.hep ikilem yani.bir taraf mutlu olunca öbür taraf mutsuz.anneme çarşıya gidelim desem ben yorulurum der gelmez.evde kös kös otur.en kötü ihtimal bir hafta sonu istanbul'a gideceğim.o kadar gözümü kararttım yani.tabi bundan henüz evin beyinin haberi yok.

4 yorum:

  1. Ben de disney channel'cıyım:)) Hatta bayılıyorum. Kara Kitap'ın 90 baskısı belki gittigidiyor.com ya da nadirkitap.com'da vardır. Can yayınları olan değil mi? Benimkisine güvercin pisledi artık yok.
    İyi yolculuklar.

    YanıtlaSil
  2. evet can yayınları olan.aslında gittigidiyorda var.ama görmediğim,dokunmadığım bir kullanılmış kitabı almak istemiyorum.almadan önce kitabı sevmem lazım.takıntılıyım işte!

    YanıtlaSil
  3. sen kara kitaptaki söz konusu evin adresini buldun mu önce onu söyle :)

    YanıtlaSil
  4. kara kitap'ın bende çok özel bir yeri var.belki birgün anlatırım.1993 yılında ilk baskısını okuma fırsatım olmuştu.kitabı çok hatırlamıyorum aslında.tek hatırladığım okurken aldığım keyif.evde son baskılarından biri var.ama elime alıp okuyasım gelmiyor.can yayınlarından olan baskısını tekrar okumak istiyorum.gören olursa bana haber versin lütfen :)

    YanıtlaSil