1 Şubat 2011 Salı

ruh üşütücü ve ısıtıcılar

isteksiz, heyecansız bir güne başlamıştım. dün gece benim evdeki kazma sapı yine oğluşun doğum günü hazırlıklarına ilişkin olarak duyduğum heyecanı öldürmüştü. zaten ne zaman beni heyecanlandıran birşey olsa ya bir lafıyla ya da bir davranışıyla benim hevesimi kırar. böyle zamanlarda üşürüm.ruhum üşür sanki.

ruhumu ısıtan birşey oldu bu sabah. teşekkürler nihan :

robotununun yaydığı gün ışığı bursa'da yaşayan bu yalnız kadını bile ısıttı. şimdi toparlanmalı ve parti hazırlıklarına devam etmeliyim.

psikolojisi sevdiğim blogları okuyarak biraz toparlanmış biri olarak tekrar yazıyorum ve güne notlarımı düşüyorum.

dün leylak dalı'nın doğum günüydü, oğluşumdan beş gün önce doğmuş.onun kutlu mutlu doğum haftasıyla oğlumunki aynı günlere dek geliyor. :))) canım ablam melek annen iyi ki seni doğurmuş. kitabımı bitirdim, kerim ali abi ölünce çok üzüldüm. nedense bana kendi abimi ve senin dayını hatırlattı. iki gece önce kitabı bitirip yattım,ama sabaha kadar gözüme uyku girmedi. kitap beni çok etkiledi.

blog başlığım nasıl bu arada? utanmaz insan olarak istemiştim ve sevgili şuşu çizip göndermişti.ben de şubat ayında kullanırım diye çeyizime koymuştum. aslında arka planda yağan karlar da çizip göndermiş, ama ben bir türlü becerip de arka planı ekleyemedim. blogger nasıl kullanılır konusunda canlı bir ders almam gerek. kinesitetik öğrenen biri olarak birinin bana canlı canlı anlatması gerek.

ajanda dergisinin şubat sayısını okudum biraz önce, her ayki gibi çok beğendim. kendimi iyi hissetmemi sağladı. evet sanat kesinlikle bünyeme iyi geliyor. :)) arşivime kaydettim. siz de okumak isterseniz tık tık. üstelik kahve hediyeli. şuşu yine çok güzel çizimler yapmış.hem de pinoyla yaptığı röportaj da var. pino'cum şu meraklı minik ve bilim çocuk'tan hediye olarak aldığımız kartlar için bir saklama çözümü isteğimi yineliyorum.

sabah diplerde sürünen ben şimdi iyiyim. hepinizi çok seviyorum. enerjiniz bana enerji veriyor. :)))

4 yorum:

  1. Sen hiç ona aldırış etme arkadaşım, dinleme bile bu güzel gününü mahvetmesine izin verme...

    YanıtlaSil
  2. Desteğin iyi dileklerin için teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  3. Kara kitabım hiççç birşey keyfini kaçırmasın sakın ha.
    Header ını sevdiysen ne mutlu bana güle güle kullan canım:)
    Ajanda yine çok keyifliydi değil mi?Her ay bir başka güzel oluyor sanki. Sizden böyle olumlu güzel şeyler okumak bir sonraki ay için doping olarak geri dönüyor bize:)
    Umarım hayatında ki herkes ruhunu ısıtan cinsden olur.
    Sevgilerrr en kocamanından:D

    YanıtlaSil
  4. Yahu boşver kocayı dediklerini, onlar öyle programlanıp geliyorlar imalathaneden başka türlüsüne basmıyor kafaları. Yap sen gönlünce oğluşunun dooomgünüsünü.
    ay kitabın seni üzeceğini bilsem yollamazdım diyeceğim ama Füruzan'ın bütün kitaplarında üzülecek, duygulanacak birşeyler vardır. Olsun, hüzün ki en çok yakışandır bize demiş şair, onu da yakıştırırız.
    Headerın enfes, Şuşu çizer de çirkin mi olur zaten.
    Öptüm seni, takma kafana tokadan başka bişey:)

    YanıtlaSil