14 Şubat 2011 Pazartesi

hiçlik

Konuşasım, yazasım, okuyasım, paylaşasım yok hiç bir şeyi. İstiridye gibi kabuğumun içinde saklanmak istiyorum. Son iki haftada ne çok şey oldu.
- Defne öldü, bu ölümle sanki içimdeki bir parça da öldü,
- Oğluma çok güzel bir doğumgünü partisi yaptım, eşim ve ailesinin misafir gibi katıldığı ,annem babam ve benimse deli gibi çalıştığı bir parti,
- Annem, babam, işsiz koca üçgeninde evde çileden çıktım,
- Cuma günü hayatımda hiç yaşayacağımı düşünmediğim birşey yaşadım ve eşim hiç olmadığı kadar çirkin bir hal aldı. Yaşananlar sonrası hemen psikoloğumun yanına gittim, gittiğimde hala deli gibi ağlıyordum. Şimdiyse hissiz gibiyim. Ben ne yapacağım?
- Hayatımla ilgili çok ciddi kararlar alıp, adımlar atmam gerekiyor.

Şu aşağıda arkadaşıyla birlikte yeni oyuncağıyla oynayan sarı hırkalı madenci yer cücesi kararımı zorlaştıran, yoksa alıp valizimi gitmek öyle kolay ki.



Erkek ırkı sizden nefret ediyorum. Sizi böyle yetiştiren toplumdan da...

4 yorum:

  1. Üzüldüm:(( Ani kararlar verme. Sakinleş daha doğrusu hissizlik halin geçsin sonra kararlar al.
    Umarım çabuk geçer ve olumlu sonuçlanır herşey.

    YanıtlaSil
  2. Böyle haberleri okuyunca tanısamda tanımasamda çok üzülüyorum:( Yaşayan anlayamaz bunu çok iyi bilirim bilmesine de yine de biraz sakin düşünmekte fayda var.Aileniz için hayırlısı olur inşallah

    YanıtlaSil
  3. Yazını şimdi okudum.Üzüldüm kendini bu kadar üzmene.Eminim hangi çırkin davranışı yaptı ise o çok pişman olmuştur ve sevgililer gününde kendini affettirmek için bahaneler yaratacaktır.

    YanıtlaSil
  4. Defne kimdi hatırlayamadım :(
    başın sağolsun.

    diğer olay içinse.. tahmin ettiğim şeyse, asla yutmamalısın ! mutlaka tekrar ediyor !

    YanıtlaSil