28 Eylül 2010 Salı

kendimi kaybetmesem bari

kaç gündür açıp açıp kapatıyorum sayfayı.yazmak istiyor bir yanım diğer yanımsa karşılaşacağı kelimelerden korkarcasına vazgeçiriyor yazmak isteyen beni.

iş yerinde ay sonuna kadar yetiştirmem gereken bir iş var,ama evraklarım ve bilgilerim eksik olduğu için tamamlayamıyorum.elimde o iş varken başka birşeye konsantre de olamıyorum.bu durum beni çok bunaltıyor.

eşim müşterileriyle birlikte kıbrıs'a tatile gitti.biz bıdıkla evdeyiz.dün akşam ceviz kırma,ezme faaliyeti sonrası kahvaltılık cevizli salça yaptık.herkes kek falan yapar biz kahvaltılık salça...işimiz bittikten sonra biraz tv izlemek istedi,ama o kadar yorulmuş ki 9.30'da sızdı.ben de günlerdir uykusuz olmam nedeniyle 10.30'da uyumuşum. nabokov'un göz adlı kitabını okuyorum.ince bir kitap,ama benim zihnim o kadar dağınık ki okuduğumu anlamayıp aynı satırları tekrar tekrar okuyorum.bir bitirsem manzaradan parçalara başlayacağım. gerçi bugünlerde analitik psikolojiye tekrar ilgi duymaya başladım.jung ve arketipler üzerine biraz okuyup araştırmak istiyorum.

kirli sepeti yine ağzına kadar dolu,ama makinanın durmasını bekleyip asabileceğimi hiç sanmıyorum.aslında eve gayet enerjik gelmiştim.yeşil cüzdanımdan kartlarımın kayması nedeniyle eski cüzdanımı kullanmaya karar verip yeşil cüzdanı boşaltıncaya kadar.ehliyetim yok.araba kullanmayı bilmediğim için cüzdanımda öylece duran,kimlik olarak bile kullanılmayan ehliyetim yok.ben şimdi ne yapacağım?bir sürü prosedür.herhalde önce karakola gidip kaybettiğime dair tutanak tutturmakla işe başlamalıyım.yenileme için de seri numarası falan gerekiyormuş.kardeşim nerden bileyim seri nosunu, ehliyet elimde yok ki!akşam akşam çok fena keyfim kaçtı.

güzel bir konuyla bitireyim yazı güzel sonlansın.pazar günü oğluşumla korupark'ta 5D film izledik.jet pack.toplam 6 dk için kişi başı 7,5 tl biraz pahalı olsa da çok eğlendim,çok güldüm.oğluşun da biraz başı dönmüş,ama hayatının en eğlenceli günüymüş. sonra birlikte hasırönünde yemek yedik, ordan da özsüte gidip pasta ve kahve keyfi yaptık.tam çıkacaktık ki kipa'da 1 tl günleri başlamış,bakmamak olmaz diyip kipa'ya daldık.oğluşun bakuganları için plastik kutu aldık ki hepsi bir arada olsun.sonra evimize gelip pınar pizzamızı fırına atıp,pişirip yedik.canım arakadaşım benim. :))

ehliyetim kayııııp :(((((((((((( ağlıcam şimdi.

3 yorum:

  1. Boşver bee, kaybolan ehliyet olsun, bir günde çıkıyor, bilgisayarda kayıtlıdır bulursun numarasını oradan. Ayrıca araba mı kullanacaksın acelen ne bir ara çıkarttırırsın. Bak ne güzel koç gibi arkadaşın var, kimseye ihtiyacın kalmamış senin, tutuşun elele gezin:))

    YanıtlaSil
  2. Allahım bu yorumumda sorun çıkmasın lütfen .yaa bu kaçıncı yazışım dünden beri:(all we need is love postunda yazdığın hiç birşeye katılmıyorum.ben sadece sesini duyan biri olarak senin tadından yenmez bir hatun olduğunu düşünürken,kendinle yaşayan sen nasıl bir haksızlık yapmışsın böyle:((canımı sıktın.benden söylemesi.senden dikkate alması.

    YanıtlaSil
  3. bugünün harika geçmiş,üzülme canım hallolur:))

    YanıtlaSil