30 Kasım 2010 Salı

kısmet


bugün sabah çalan alarmı hiç duymamışım.saat sekizde eşim kaldırdı.sanki gözlerimin üzerinde yüz kiloluk iki insan oturuyor gibiydi,yüzüm gözüm şişmiş sanki.neyse ki bugün temizlikçi gelecek diyerek evin dağınıklığını görmezden gelip çıktım evden,siyah pantalon ve siyah bluzumu giyerek.bugünlerde hep siyah giyiyorum,hatta geçen gün siyah bir gömlek aldım.aslında ben renkli şeyleri severim.esmer olduğum için siyahın beni daha da kapattığını düşünürüm.işe geldim,başağrısıyla.lodos 4 gündür canıma okuyor.sürekli başım ağrıyor.sabahtan bilgisayarımın masaüstünü derledim topladım.her yer ne kadar dağınık.toplanacak ne kadar çok yer var.ev,iş yerindeki masa,buzdolabı,erzak dolabı,giyisi dolabı,oyuncak dolabı,bilgisayarın masaüstü.sürekli bir toplama halinda olmam lazım. neyse ki masaüstümü toparlamayı başardım ve masaüstü resmi olarak yukardaki resmi seçtim. belki keyfim yerine gelir diye öğle tatilinde de d&r’a gidip kendime hediye olarak bir ece ajandası aldım.içimdeki sıkıntı geçmedi bir türlü.akşam eve gidince biraz da detay temizlik yapar ve eve üzerlikle tütsülerim diye aklımdan geçirirken cep telefonum çaldı.



eşimin firmasından istifasını istemişler.tazminatını alarak işten ayrılıyor.yarın itibariyle 10 yıldır çalıştığı firmasından ayrılıyor.artık arabamız yok, eve giren tek düzenli gelir benim maaşım.umarım herşey iyi olur.artık sezgilerime çok güveniyorum.sezgilerimi doğru yorumlamayı da bir öğrenirsem iyi olacak.dün gece rüyamda dik bir uçurumdan aşağı çok rahat inip sonrasında çok güzel ve hızlı bir şekilde bisiklet kullanıyordum.aklımdan da bisikleti bu kadar iyi kullanabildiğime göre artık araba da kullanabilirim diye geçiriyordum. bugün rüyamı yazarım diyordum,kısmet başka şeyler yazmakmış.

5 yorum:

  1. Canım, bu da kısmet diyelim. Belki de bunda bir hayır vardır, dağılma hemen. Gün doğmadan neler doğar, çok daha iyi bir iş bulacaktır belki. Yeter ki sağlığınız yerinde olsun, dünyada ondan önemli birşey yok zira.
    Çok öpüyorum, herşeyin yolunda gitmesini diliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Kara Kitap,
    Leylak Dalı'nın da dediği gibi sağlıktan önemlisi yok. Her şeyde bir hayır vardır, bilirsin. Klasik laflar belki ama doğrudurlar da. Belki şu an sana bu yazdıklarımız anlamsız gelecek, ama inan zamanla buna üzüldüğüne değmediğini göreceksin :)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. umarım tüm bu yaşananlar çok daha güzel olacak olan zamanlara gebeliktir ..

    YanıtlaSil
  4. su dunyada sagliktan ote bir sey yok hakikaten. biraz klasik bir yaklasim olacak ama allah bir kapiyi kapatirsa, digerini acarmis. yapabilecegim bir sey olursa lutfen soyle, hatta istersen esinin bransini hatta cv'sini yolla email adresime. biraz arastiralim cevremizi. belki birseyler cikar.

    YanıtlaSil
  5. güzel şeyler olsun istiyorum.lütfen artık güzel şeyler olsun,çünkü dayanamıyorum.

    YanıtlaSil