12 Kasım 2010 Cuma

iç karartıcı

arife günü eşim izin alamaz diye ben de izin istemedim,ama eşimin şirketi toptan tatile girdi.ben arife günü çalışıyorum.

29 ekim'de gezmelerde olmam dolayısıyla gelip de beni evde bulamayan reglim yaklaşık 10 günlük bir gecikmeyle gelecek gibi.

işyerinin hemen yan tarafındaki inşaattaki çalışmalar nedeniyle ufak çaplı yer sarsıntıları yaşıyoruz ve ben her seferinde kalp çarpıntısı geçiriyorum.

izmir'de deprem olmuş.sabah haberlerde duydum ve dedim ki allah korusun kötü birşey olsa annem babamdan haberim olmayacak.uzak olmak çok kötü.bedenen uzaklaştıkça hayatlarından da uzaklaşıyorsun.

eşimin yüzünden düşen bin parça,işle ilgili sıkıntısı var biliyorum.anlatmıyor,ben de sormuyorum. evin içinde hiç konuşmadan birbirimize bulaşmadan iki yabancı gibi yaşıyoruz.hemen hemen hiç konuşmuyoruz.tek yaptığı sigara içmek,face de takılmak ve uzanıp tv izlemek.onu gördükçe içime kasavetler çöküyor.bıdık olmasa eve hiç gidesim yok. şu çevremdeki olumsuzlukları ve mutsuzluğu sünger gibi emen empatik bünye sana sinirr oluyorum.eşimin negatif enerjisi yüzünden bende de inanılmaz bir negatiflik var.mutlu kadınların mutlu eşleri var ya da eşlerini hiç takmıyorlar diye düşünüyorum. her gün onun beş karış suratını görmekten sıkıldım.işte de çok sıkılıyorum,işe de gelesim yok.

bugün kendime izin verdim.bünyemi şeker komasına sokacağım.

6 yorum:

  1. Hişşşşşt, kızıyorum ama:(
    O şeker paketine elin uzandığında aklına ben geleyim ve geri çek lütfen. O mutlu sandığın kadınların % 90 ının kocası seninkinden farksız inan, insanlar sürekli başka birini oynuyor.
    Bünyeni şeker komasına sokunca düzeleceksen haydi koş, bir tepsi baklava ye, ne diyeyim, hayat da senin beden de...

    YanıtlaSil
  2. ben de dun kendime torpil gectim. aksu firinina kadar usenmeden yuruyup, nutellali rulo pastalardan aldim.mmm,lezizzzz:)))

    YanıtlaSil
  3. koca meselesine gelince bir tek sen degilsin, inan.
    bizimkinin cani sikkin oldugunda ne konusur, ne de agzindan tek kelime cikar. sorup uzerine gitsen de senden kotusu yok. o yuzden daha az takmaya calis, hepisi aynı :P

    YanıtlaSil
  4. mutlu kadınların hiç kocaları yok :)))

    YanıtlaSil
  5. Selam Kara Kitap,
    Mutluluk var ya kendimizde. Her insan yalnızdır aslında. Eğer küçük eğlenceler yaratırsanız kendinize, bir sevinç dolar içinize. Kendi kendine mutlu olmayı becermeli insan bence. Yanınızdakilere de geçer o sevinç... Bir o virüsü almayı becerseniz, mutlaka bulaşır yanınızdakilere de:)Özledim sizi... Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar, Umarım güzel bir tatil ve dinlenme imkanı bulmuşsundur. Herşeyin yolunda olduğunu umarak, herkesin bir heyecan öykünün devamını beklemekte olduğunu hem hatırlatıyım dedim hem de meraklıların beni sıkıştırdığını bildrimek istedim. Sevgiler....

    YanıtlaSil