8 Kasım 2010 Pazartesi

çok işim var çooook


biliyorum gezimin devamını yazacaktım.bu sefer yazacağım,ama şimdi değil çünkü çok işim var.


bugün oğluşun okuluna gittim,cumartesi günü veli toplantısı vardı,öğretmeni benimle özel olarak konuşmak istiyormuş,oğluş beni öğretmenine şikayet ediyormuş.onu da yazarım bir ara.


bugünlerde patrick suskind'in koku isimli kitabını kokluyorum.


anlatacak çok şey var,ama çok yoğun bir çalışma dönemindeyim.evde de bir yoğunluk hır gür, bayram öncesi izmir'e gidilecek gidilmeyecek gerginliği.


hayaaaat bana neden bunu yapıyosuuun...diyerek sözlerime son verirken okuyamadığım,okuyup yorum yazamadığım tüm arkadaşlara selam eder küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden hürmet ve sevgiyle öperim.


6 yorum:

  1. Şekercim,
    Ben Mehtap Pasin Galeano (Mevsimlerden Roma) nın zayıflama sınıfına kaydoldum ve sebatla uygulamak niyetindeyim. Ne dersin, bana katılır mısın?

    YanıtlaSil
  2. ben de kaydoldum.bakalım uyabilecek miyim?iyice dobiş oldum.sıkıntıdan ne bulursam yiyorum son günlerde.ama iki gündür diyete birebir uymasam da aburcubur yemedim.dün akşam bugün için yemek yapacaktım yine tembellik ettim.

    YanıtlaSil
  3. Ben bugün başladım. Dün akşam mutlaka katılmam gereken önemli bir yemek daveti vardı, 1 gün erteledim. Şu ana kadar harfiyen uydum umarım aksatmam ama bu kez beynimde kesinlikle hazırım. Dizim de biraz rahatlar belki kilo verince. Bizi bu hale koyan o aburcuburlar olmaz olsun:)))

    YanıtlaSil
  4. blogunun yeni haline bayıldım canıııımmmmm.
    izmir e gelirsen bu sefer kesin buluşuruz.
    zayıflama sınıfına ben de bir bakayım.işime gelirse kaydolayım.bıdıkımı öp.sarı file ve kitabına çok iyi bakıyoruz.öptümmmmm

    YanıtlaSil
  5. harika bir kitap okuyorsun :)

    YanıtlaSil
  6. al benden de o kadar. grip sonrasi bayram oncesi uzerime cullanan islerle bogusuyorum. goz nezlesi ve salya sumuk surunuyorum.
    buhar olup, ucasim var :))

    YanıtlaSil