10 Kasım 2010 Çarşamba

bu ne şimdi?

dün akşam bugün öğlen için sebze yemeği pişiriyorum.bıdık da boyamasını yapıyor.

-anne en birinci kim?
-???
-sensin oğlum.
-hayıııır fırat.
- :)))

evet sebze yemeği demişken mehtap hn.'la birlikte sağlıklı beslenmeye başladık ya,ben de öğle yemeği için börülce ve kabak yemeği pişirdim.2 kaşık kabak,iki kaşık börülce ile bol salatamı yedim.sonra ne yaptım biliyor musun?masama geldim,öğle tatilinde yapayalnız kalınca 1 çokoprens ve yarım paket yulaflı kremalı bisküvi yedim.bu ne şimdi. :(((

dün akşam böylesine güzel bir ortamda hazırladığım ve güzel güzel yediğim sebzelerin üstüne çöp yiyecekler gönderdim.niye? bir anlık duygusal boşluk.çünkü ben yemek sonrası dışarıda güzel bir yürüyüş yapıp kısa bir sohbet etmek isterken bunu yapacak kimseyi bulamadım ve iç sesim şunu söyledi :zaten kimse sana zaman ayırmak istemiyor,sen şişko ve değersiz bir insansın,her zaman yanında olan tek şey aburcuburlar.ye ve mutlu ol.

iç ses sus artık.

4 yorum:

  1. Ah o iç sesler! Dinlememeyi bir öğrenebilsek. Keşke bulundurmasan bisküvileri yanında. Keşke elinin altında biraz badem, biraz kuru üzüm veya kuru kayısı olsa veya bir elma. Hadi bu sefer başaracağız, duygusal boşlukları duygusal zenginliklere çevireceğiz, vazgeçmek yok daha ilk günden!

    YanıtlaSil
  2. Senin iç sesine başlayacağım:)) Yahu benim yanımda da kimse yok, oğlan odasına kapanmış doktora yeterlik sınavına hazırlanıyor, koca elinde kumanda TV başında. ama ben yağsız sebzeleri pişirip tabağımı elime alıp köpeğiniz yal yiyor diye gırgır geçerek yiyorum valla. abur cubur ve listede olmayan birşey yemedim, yemiyorum, yemiyeceğim, sen de yarın sil baştan yapacaksın. Bu işi beraber götüreceğiz, ve karşılaştığımız zaman podyuma çıkıp 2011 bahar modasını sunacağız:))
    Canım lütfen, haydi, gayret...

    YanıtlaSil
  3. tijen hn ve leylak ablam,

    yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.sabah sabah gözlerim doldu.evet haklısınız bugün sanki dün o salaklıkları yapmamışım gibi aynen sağlıklı beslenmeye devam.irade ve istikrar bizimle olsun. :))

    YanıtlaSil
  4. AFFERİN aldın, kocaman hem de Leylak hocandan. Canım lütfen bırakma, üstelik 2. 15 günlük beslenme çok zengin. Ben normalde bu kadar yemek yemem. Senle beni mahveden abur cubur zaten. Sigarayı bırakır gibi direneceğiz, haydi gayret...

    YanıtlaSil