12 Nisan 2012 Perşembe

ce ee!



uzun zaman oldu uğrayamayalı.oysa bir önceki yazımla ilgili yazmak istediğim şeyler vardı. yorum bırakanlar endişelenmesin yorumlarına ilişkin değerlendirmeyi vakit bulur bulmaz yazacağım.



iş yerinde işlerim çok yoğun bu aralar. işin üzerine bir de beta virüsü kapıp ateşi 39'lara çıkan ve ilaca rağmen bir türlü ateşi düşmeyen, boğazı şiştiği için üç gün suyu bile yutmakta zorlanıp ağlayan bir bıdık; bıdık iyileşir iyileşmez 1 gün ohhh dedikten sonra tansiyonu 17-11'e çıkan ve bir türlü tansiyonu düşmeyen bir koca, dün onu acile götürme.sonunda verilen bir karar, kariyer net'ten cv oluşturma ve iş başvurularında bulunma; kocayı, bıdığı hastaneye arabayla götürme, bir kaç kıl payı atlatılan kaza ve iyi ki öğrendim araba sürmeyi diye kendini takdir etme gibi şeyler eklenince yazmaya hiç vakit kalmıyor.

evde ortalık topla, çamaşır as, topla, katla, sofra kur, topla, tabak, tencere yıka, ertesi günün yemeğini yap şeklinde geçiyor günler. kitap bile okuyamıyorum. çizgi roman'a başladım. cennetteki yabancılar'ın ilk cildini okuyorum. çok beğendim.hem çizimler hem de metin beni içine aldı. katchoo ve francine'in maceralarını aman kitap bitmesin diye ağır ağır okuyorum.bir taradtan da merakla hepsini okumak istiyorum.akşamları 10'dan sonra biraz okumak için vaktim kalıyor.ama bünyem nedense daha önce başladığım kitaplardan ne zorba'yı ne optimal düşünce'yi ne de rüzgargülü'nü kabul etmiyor. oysa hepsi de iyi gidiyordu. bakalım kaç gün ara vereceğim. hafta sonu gezmeye istanbul'a gidiyorum. belki bu küçük mola beni tekrar kendime getirir. beni ararsanız cumartesi günü saat 11.30 gibi van gogh sergisindeyim.merak eden arkadaşlarım, iyiyim, aslında sadece sorumluluklarım benim önüme geçti.anne, eş ve çalışan kimliğim öncelik istiyor. altlarında biraz eziliyorum, ezildikçe yiyorum ve genişliyorum. 85 kilo olmuşum yine. :(( francine gibi ciğerin üstüne reçel sürüp yiyebilecek kapasitedeyim maşallah. ciğerden nefret ederim bu arada!

3 yorum:

  1. Merhaba,
    Çok geçmiş olsun eşinize ve oğlunuza. Allah şifa versin.
    Evde biri hasta oldu mu zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyor bile.
    Kilolar hep dert hep dert :)) İstediğiniz zaman vermeniz dileğiyle
    Keyifli akşamlar.

    YanıtlaSil
  2. neler yaşamışınız böyle? Allah sana güç kuvvet versin, anneler olmasa evi ayakta tutan kim olur du ki..

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun merak ediyordum. 2 de yatıp 6.30 da kalkarsam okuyabiliyorum aksi halde sadece 1 saat akşamları. İstanbul ne güzel değişiklik olacaktır bende hiç değişiklik de olmuyor off sıkıldım.

    Şimdi hastalar iyi değil mi?

    YanıtlaSil