21 Kasım 2011 Pazartesi

oburum

leylak dalı gibi iyi bir okur öve öve bitiremiyorsa mutlaka okumaya başlamalıyım dedim ve başucumdaki kitap yığınının içine dahil ettim.


halbuki geçen gün kendi kendime yeni kitaba başlamayacağım demiştim.

normal bir insan aynı anda kaç kitap okur? benim başucumda aşağıdaki tüm kitaplar var.






























tabi ki çooook uzun süredir hiç kitap bitiremedim. o gün akşam hangisine uygun bir psikolojim varsa onu okuyorum.günde yarım saatle 1 saat arası okuma zamanım olduğunu da göz önünde bulundurursak bu kitapları ne zaman okur bitiririm bilemiyorum. yıl sonuna kadar anna'yı bitirsem bari.




açgözlüyüm ben. geçen gün de evde kurşunkalemlerimi bir araya topladım. kurşunkalem sevdam şimdi oğlumun 1.sınıfa başlamasıyla onu bahane ederek had safhaya ulaştı. yaklaşık 30 farklı kurşunkalemim var.




artık yeni kitaba başlamamalı ve elimdekileri okuyup bitirmeliyim. yeni kalem almak da yok.

4 yorum:

  1. Benim moralim bozuluyor sıralama yapıyorum ama 2 kitaba aynı anda başlamıyorum yoksa bunalım:)
    Yalnız Birhan Keskin'i acil edinmem ve okumam lazım:)

    YanıtlaSil
  2. Kara Kitap, kitap oburluğu var ya, fena bir hastalıktır haberin olsun. Bi yerleşir bünyeye, feci eder insanı... Her odada bir kitap görmezse gözün sinir krizi filan geçirebilirsin. Bilirim:)
    Dikkat et derim:))

    YanıtlaSil
  3. Aaa bak kalem, kurşun kalem tükenmez kalem fark etmez; bir de kitap oburluğunun önde gideniyim ben de:))

    YanıtlaSil
  4. Son zamanlarda yeni yeni okumaya başlayabilmişken bende de aynı doyumsuzluk vardı ama baktım hiçbir kitap bitmiyor,elimin gittiğini bitirmeden bırakmamaya başladım.Yoksa bitirememenin verdiği can sıkıntısı çok zorlayacaktı beni.Sanırım kitap düşkünlerinin ortak bir yanıda kırtasiye malzemelerine olan düşkünlüğü:)

    YanıtlaSil