1 Aralık 2009 Salı

seyir defteri:1


kaptanın seyir defteri uzay yılı 2009;


ev gemisindeki mürettebatın büyük kısmı hasta.izmir semalarına doğru yapılan,oradan da memlekete kanat açılan seyirde mürettebat kara kitap izmir'e varışının sabahında gözünü acil serviste açtı.bursa'da 40 derece ateşle kocasını kayınvalidesine emanet etmenin verdiği vicdan azabıyla mı yoksa günlerdir umursamadığı karın ağrılarının bir sonucu mudur bilinmez ama korkunç bir mide bulantısı ve bir tabur asker tarafından dövülmüşçesine korkunç eklem ağrılarıyla bir an önce müdahele edilmesi isteğiyle izmir'de bir özel hasteneye gidildi.fakat o da nesi izmir'de cumartesi günü özel hastanede de sadece nöbetçi doktor varmış.nasıl yani?olamaz! surat ifadeleriyle perdeleri sapsarı,yerlerde kan lekeleri olan özel hasteneye bir tomar para ödenerek eve dönüldü.ve ilk defa bursa'nın izmir'den üstün bir yanı bulundu.doktorun verdiği ilaçla bir miktar göz açılınca mürettebatın babasının yönetimindeki bir başka araçla memleket denilen gezegene doğru yola çıkıldı.bu seyahata gidilmek zorundaydı çünkü 1 yıl önce elim bir iş kazasyla öbür aleme yolcu eden gencecik bir fidanın senei devriyesi için verilecek yemeğe gidilecekti.hoş mürettebat kara kitap sürüne sürüne de olsa dedesinin evinde bir kanepeye kapağı attı atmasına ama,o akşam ilçedeki devlet hastanesine gidip ağrı kesici ve ateş düşürücü bir iğneyi de popusundan yemeyi de ihmal etmedi.


mürettebat koca bursa'da, mürettebat kara kitap memleket gezegeninde hasta...sevindirici tek şey mürettebat mavi bıdık...o sağlıklı maşallah.


bugün eve ve işe dönüş.ama halen bir tabur asker tarafından tekmelenmiş gibi hissediyorum.bugün işe sürünerek geldim.daha fazla yazamayacağım.klavyeye dokunan parmak uçlarım acıyor.

1 yorum:

  1. Geçmiş olsun.Yaklaşık bir aydır hastalıktan bir top misali ev ve iş arasında gidip gelmekteyim.10 gün rapor-iki gün çalış,sonra tekrar hastayım.Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.Bütün hastalara acil şifalar.

    YanıtlaSil